Νεόδμητη πολυτελής μεζονέτα 425 τ.μ. προς πώληση στο κάτω ΕλληνικόΣτην τιμή συμπεριλαμβάνεται το ΦΠΑ και ο φόρος μεταβίβασης.

2.200.000€

Περιγραφή

[18377] Πωλείται πολυτελής νεόδμητη μεζονέτα 425 τ.μ. τριών επιπέδων υπογείου-ισογείου-1ου, στο κάτω Ελληνικό µε εσωτερικό ασανσέρ, κήπο 400 τ.µ., μεγάλη ιδιόχρηστη θερμαινόμενη πισίνα υπερχείλισης, αποθήκη και 2 θέσεις στάθμευσης στο υπόγειο.
Ο πρώτος όροφος αποτελείται από τρία μεγάλα μάστερ υπνοδωμάτια ενώ το ισόγειο από τον χώρο υποδοχής, το σαλόνι, την κουζίνα και ένα wc. Το υπόγειο αποτελείται από επιπλέον ένα μεγάλο μάστερ υπνοδωμάτιο, ένα δωμάτιο μάστερ για χρήση από επισκέπτες µε δικό του λουτρό (ξενώνας), ένα τρίτο δωμάτιο υπηρεσίας µε κουζινάκι και μπάνιο, ένα μεγάλο λουτρό µε σάουνα/υδρομασάζ, πρόχειρο καθιστικό ή χώρο παιχνιδιού για παιδιά, αίθουσα γυμναστηρίου, WC επισκεπτών και δωμάτιο για πλυντήριο/στεγνωτήριο (laundry room). Το υπόγειο διαθέτει εξωτερικό κήπο για φυσικό φωτισμό και αερισμό και ενώνεται µε το χώρο της πισίνας εξωτερικά µε σκάλα. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται το ΦΠΑ και ο φόρος μεταβίβσσης.

Χαρακτηριστικά

Πρόσθετες πληροφορίες

Υπόγειο

Ξύλο

Αυτόνομη πετρελαίου

Κοντά σε Τραμ, Λεωφορείο/τρόλεϊ

Σε ήσυχη γειτονιά

Τοποθεσία

1η 2, Ελληνικό 167 77, Ελλάδα

Επικοινωνία

Το μήνυμά σας απεστάλη επιτυχώς.

Παρόμοια ακίνητα (23)